Bazár kníh cez sieť

Internet slúži na nespočetne veľa vecí a nie je prekvapivé, že aj Slováci sa snažia pridať svoju malú čiastku do sieti. Web stránky sa neraz snažia predbiehať v tom, ako ponúknuť čo najlepšiu službu zákazníkovi. Čarovná polička je na svete len krátky čas, no aj tak si dokázala vytvoriť fanúšikovskú základňu, ktorá sa dennodenne rozširuje. Aj vy rozmýšľate o tom, žeby ste využili jej služby? Čo všetko vám teda treba vedieť?

literatua

  • Čarovná polička je stránka, ktorá sprostredkúva výmenu knižiek. Sama o sebe nepredáva knihy, ako napríklad Martinus alebo Panta Rhei. Samotní používatelia tvoria jej obsah, ako aj ponuky, z ktorých si môžete vyberať. Takto si teda prezriete nielen úplne nové knihy, ale aj menej zachované, či také, ktorých stav nie je najlepší. Je to však aj plus, už len kvôli finančnej stránke. Ak si chcete prečítať knižku len raz, alebo máte menej prostriedkov, staršia kniha vám môže vyhovieť, pretože bude aj lacnejšia.
  • Ako teda prebieha nákup? Dalo by sa to zrovnať napríklad s takou stránkou ako bazos.sk. Čarovná polička na základe vášho záujmu pošle mail predávajúcemu, ktorý sa vám neskôr ozve na vaše kontaktné údaje. Dohovoriť sa môžete prostredníctvom mailu alebo telefonicky. Preto je to výhodnejšie, keďže môžete s cenou aj vyjednávať. Prevziať knihu môžete osobne, alebo poštou. Platba je takisto podľa dohody, na dobierku či na účet, dohovoríte sa preto tak, ako je to najvýhodnejšie.

čaj

  • Prečo je Čarovná polička lepšia ako iné bazáre? Odpoveď je jednoduchá. Na ostatných stránkach nie je ani zďaleka také husté obsadenie knihomoľov. Tu je dostatočný výber z viacerých ponúk a najviac získava práve kupujúci. Veľký výber, jednoduché nakupovanie a najlepšie ceny.
  • Ak sa aj vy chcete stať predajcom na čarovnej poličke, je to tak jednoduché, že určite nezaváhate. Stačí vám prečítaná kniha, ktorú odfotíte, stanovíte cenu a popíšete stav. Takto sa vám čoskoro ozve niekoľko záujemcov.